gallery/tarvizio-logo

Kommunikáció

Szállásszolgáltatás

Híradó tudósítás

Filmkészítés

Referencia és reklám célú filmek készítése

Vendéglátás 

Rendezvényszervezés

klikk ide

PÁSZTOR HÁZA VENDÉGHÁZ, ZALAMERENYE

VALÓDI LUXUS AZ ERDŐ SZÉLÉN!

Név  
Email  
Üzenet  

ITT ÜZENHETSZ NEKÜNK

gallery/wp_20160306_12_52_01_pro

APARTMANOK LEÍRÁSA

 

1. Apartman

Teljesen akadálymentesített, felszerelt konyhával kialakított két személy részére kényelmes pihenést biztosító, déli-délkeleti fekvésű, egy szintes apartman, rögtön a Pásztorháza utcafrontján. Az apartman három fő helyiségből áll. A bejáraton belépve a konyha-étkezőbe jutunk, ahonnan nyílik a tágas szoba, amelyből közvetlenül közelíthető meg a fürdőszoba. 

 

2. (Nagy családos) Apartman

Teljesen felszerelt konyhával kialakított, hat (pótágyakkal +4) személy részére kényelmes pihenést biztosító, déli fekvésű, két szintes apartman. Az apartman két nagy méretű szobából, egy tágas nappaliból, konyhából, étkezőből és fürdőszobából áll. A bejáraton belépve a konyha-étkező-nappaliba jutunk, ahonnan nyílik a fürdőszoba. A bejárat mellől indul a lépcső az emeletre, ahol két nagy méretű szoba várja a vendégeket. Ezekben franciaágyak valamint igény esetén teljes értékű heverőkön összesen 4-4 fő tud kényelmesen pihenni. A nappaliban nagy méretű kihúzható kanapé további két ember elhelyezését teszi lehetővé.

 

3. (Családos) Apartman

Teljesen felszerelt konyhával kialakított, öt személy részére kényelmes pihenést biztosító, déli fekvésű, két szintes apartman. Az apartman az emeleti részen egy nagy méretű szobából, a földszinten a szülők részére egy kisebb hálószobából, konyhából, étkezőből és fürdőszobából áll. A bejáraton belépve a konyha-étkező-nappaliba jutunk, ahonnan nyílik a hálószoba és fürdőszoba. Az emeleten egy tágas szoba várja a vendégeket. Ebben egy franciaágy valamint egy heverő biztosítja a kényelmes pihenést. A földszinti hálószobában két heverő áll a vendégek rendelkezésére.

EGÉSZ

 

ÉVBEN

 

NYITVA!